Орландо и Кейти на романтичен уикенд

23.03.2016 12:59 | Видян 1719 пъти

Орландо и Кейти на романтичен уикенд

Кейти Пери и Орландо Блум си подариха един романтичен уикенд, по време на който не спряха да си разменят нежни целувки, без да се вълнуват от папараците, които ги дебнеха. Американската попзвезда и британският актьор бяха забелязани да се наслаждават на гледката към океана от плажа в Малибу. Според слуховете 31-годишната певица и 39-годишният ѝ любим са били отседнали в ранчото Сан Исидро в Санта Барбара, Калифорния.

Наскоро приближен до Блум и Пери сподели в медиите, че връзката между двете звезди вече е много сериозна и Кейти нарича Орландо свое гадже. Освен това той вече официално ѝ е дал ключ от къщата си в Лос Анджелис, като на практика двамата почти живеели заедно, разкрива tialoto.
„Те прекарват почти цялото си свободно време заедно и тя изглежда по-щастлива от всякога“, твърдят източниците.

Двамата започнаха да се виждат през януари, след наградите „Златен глобус“, през февруари те бяха на романтична почивка в Хавай, а в началото на месеца звездата от „Властелинът на пръстените“ заведе новата си половинка в Англия, за да я запознае с майка си. В момента пък Пери се подготвя да запише дует с кънтри иконата Доли Партън, като песента им ще бъде изпълнена на наградите „Country Music Awards“, които ще се проведат на 3 април и които са считани за едно от най-големите събития в американския шоубизнес.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Вижте как оскверниха гроба на...

Ченгетата вече знаят кой е богохулникът, счупил кръста и...

Бони и Гърдева заформят скандал в...

Отборът на Златните ще наруши своя обет за...

Няма коментари към тази новина !