Маги и годеникът й не плануват общи деца

23.03.2016 09:50 | Видян 1360 пъти

Маги и годеникът й не плануват общи деца

Маги Желязкова и приятелят ѝ Георги Сидеров разкриха подробности около годежа си и показаха годежния пръстен на красавицата. Маги получила бижуто по време на фотосесията на коледната корица на сп. Love style през декември миналата година, но тогава от суеверие не искала да разкрива тайната. Докато тя се снимала, любимият ѝ видял, че в хотела има магазин за бижута. Отишъл и купил пръстена съвсем спонтанно.

„Това е първият годежен пръстен, който получавам и ми е изключително скъп“, казва Желязкова.„Когато децата ни разбраха, че сме се сгодили с Георги, много се зарадваха и казаха, че искат да присъстват на подписването. Разбира се, че няма да го направим без тях. Те имат приятелски отношения“, допълва Маги пред списанието.
Жоро пък разкрива, че сватбата им може да стане до края на годината, но преди това искат да си купят жилище. Те мислят да направят вечерен купон с приятели, много музика и танци като най-вероятно ще организират градинско парти.
„Булчинската ми рокля със сигурност няма да е помпозна. Може би ще е дълга и секси“, издава тя.
Тя казва още, че двамата с Жоро не искат да имат общо дете, а да се наслаждават на времето си заедно. Маги има 14-годишен син – Борис, а годеникът ѝ е баща на дъщеря и син.

Източник: tialotо

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Имам много пари, защото плащам добри...

Аз не плащам добри заплати, защото имам много пари. Аз...

Ивет Лалова роди първото си дете

Лекоатлетката Ивет Лалова-Колио стана майка за първи...

Няма коментари към тази новина !