Защо Преслава и Фънки се мразят?

18.03.2016 14:56 | Видян 4874 пъти

Защо Преслава и Фънки се мразят?

Фънки и Преслава са в истинска война, а грубото отношение на рокаджията към фолк звездата се демонстрира на живо по телевизията, споделя Всеки ден. Зрителите са в шок от грубите реплики, които Димитър Ковачев отправя към най-титулуваната представителка на масовия музикален жанр. Между тях тлее истинско напрежение, което е напълно автентично, а не е режисирано заради по-висок рейтинг.

Войната между Преслава и Фънки всъщност не е от този сезон на „Като две капки вода“. Двамата враждуват вече 8 години. Когато започват да се дърлят публично, певицата е малко пълна и силно заоблена в пазвата чалгаджийка, а басистът за първи път влиза в жури на музикален формат.

Точната дата, в която е обявена войната, е 1 април 2008 г. Тогава е вечерта на фолка в „Мюзик Айдъл“ 2 по Би Ти Ви. Като виден гост е поканена Преслава. Тя обаче не може да сдържи нервите си, когато чува как Фънки коментира жанра й.

„Тоя смислен текст! Просто ми иде да се гръмна! Кой идиот го е измисли това? По-блудкава история не бях чувал“, откровено изстрелва Фънки за една от песните. Преслава решава да затапи устатия басист. „Аз искам да кажа, че вече малко се разтупках, притесних се, и, меко казано, се ядосах на господина отсреща с червената фланелка“, започва да пелтечи певицата. „Той се казва Димитър Ковачев. Можете да ползвате името ми, няма никакъв проблем“, прекъсва я Фънки.

Тя още по-изнервена продължава: „Да, известен сте вече с вашата грубост и особено с вашите изказвания. Малко се притесних, но искам да ви споделя и по-точно да благодаря на Господ, че съм надарена с това, че обичам музиката като цяло и харесвам всякакви стилове. А вие тук от началото на предаването не сте спрели да обиждате мен, Есил и всички фенове на фолка“.

В журито на „Мюзик Айдъл“ 2 е и Есил Дюран, с която Фънки често на шега се заяжда точно както в момента с Хилда Казасян в „Като две капки вода“. Завършилата Консерватория певица с лекота влиза в стила му и няма проблем със забележките му. Нейната колежка от Добрич обаче не може да ги преглътне. Самата Есил се опитва да се намеси в спора и да обърне всичко на шега, но Преслава така и не загрява, че острият език на Фънки е само част от шоуто. Тя го приема на лична основа.

И понеже не успява да спечели спора, намразва завинаги Фънкаря. Говори се, че когато я поканили в „Капките“, споменът от 1 април 2008-а веднага изплувал в съзнанието й. Тя била на ръба да откаже и нарочно поискала баснословен хонорар. Смятала, че няма да й го дадат. Когато обаче кланът Халваджиян сложил 200 000 лева на масата, като изрично обявил, че огромната част от парите ще й бъде дадена на ръка и няма да дължи данъци, нямало как да откаже.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Няма коментари към тази новина !