Йоанна разорява Ненчо

08.03.2016 16:36 | Видян 2405 пъти

Йоанна разорява Ненчо

Ненчо Балабанов пръска всичките си пари по шавливата си любима Йоанна Драгнева. В същото време синът на актьора Боги мизерства, научи Всеки ден. Влюбеният татко харчел много повече за певицата, отколкото за собственото си дете, твърдят негови колеги.

Откакто името на актьора нашумя и той стана ВИП персона, започна да припечелва значителни суми от хонорари и специални участия, от които графикът му буквално се пръска по шевовете. В неговите среди обаче твърдят, че джобът му вечно е празен. Всичко, което изкарвал, отивало за Йоанна.

Певицата е свикнала с луксозен начин на живот и нейният любим, естествено, се стараел да й бъде на нивото. Затова се скъсвал да обикаля с нея по скъпи заведения, да й купува малки подаръчета и да я глези като принцеса. През месец-два пък й измислял специални изненади, в които потъвали всичките му спестявания, твърдят познати на двойката.

Последната подобна инвестиция в любовта с Йоанна е пътуване до Великденските острови, което Ненчо изглежда е решил да подари на блондинката за Деня на жената – 8 март. Двойката се похвали, че си изкарва страхотно в Латинска Америка. Проверка на „Всеки ден“ показа, че само самолетните билети за двама до там и обратно вървят средно по 8000 евро.

В същото време запознати твърдят, че синът на Фейс Бойко е далеч по-скромно перо в бюджета на актьора. Балабанов редовно си плащал издръжката, определена от съда при развода с майката. Тя обаче е смешна сума, особено на фона на парите, които хвърля по Йоанна. „Дори и да дава нещо отгоре, не е кой знае какво. Предпочита да се разорява заради любовницата си, вместо да даде някой и друг лев в повече на майката на детето си“, възмущават се колеги на актьора.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !