Marco Carola взриви Escape

01.12.2008 14:30 | Видян 1395 пъти

Marco Carola взриви Escape

Едва ли някой се е съмнявал на какво е способен  кралят на техното от Неапол Marco Carola, но последният му гиг в клуб Ескейп надмина и най-смелите очаквания.

Часовникът едва бе ударил полунощ, a пред входа на столичният топ клуб прииждаха на тълпи поклониците на «новото минимал техно». Следващите 2 часа пред Ескейп се превърнаха в своеобразно фешън дефиле на футуристични прически и емблематичните минимал шалчета – за по–изостаналите това е любимият парти аксесоар на пластичният човек Richie Hawtin и компания (Luciano, Ricardo, Magda и Troy Pierce) и най-сигурният начин напослeдък да кажеш – аз обичам минимал техно.

В клуба Смърфа от Метрополис поставяше на изпитание саунд системата с типичните си по твърди звуци – идеална интродукция за саунд фурора, който предстоеше малко по-късно.

Marco Carola се появи усмихнат, в 100% перфектна физическа форма, още помнещ последната си бомбастична изява в клуба.  Граничещата с истерия вълна от нестихващи аплодисменти и бурни скандирания, която го качи на пулта към 2 часа беше пометена от мощният саунд на първият му трак.

Едва ли има и един от гилдията български ди джеи забелязани сред публиката, които да позна дори едно парче в play листа на госта тази вечер.

Carola не спря да омагьосва екзалтираният дансинг с новото си амплоа на висш манипулатор на емоциите до ранни зори.

Неаполитанеца безкомпромисно доказа на елитната софийска публика, че 125bpm (в точните ръце) са на светлинни години по секси, танцувални и взривяващи от най-твърдото и бързо техно.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Започва фестивалът София Моно 2024

Литературата оживява на откритата театрална сцена в...

Финансов директор и член на борда на...

Един от главните финансови директори на Нова телевизия -...

Няма коментари към тази новина !