Безмилостни елиминации и „внезапна смърт” в MasterChef

07.03.2016 14:14 | Видян 1540 пъти

Безмилостни елиминации и „внезапна смърт” в MasterChef

Във вторник, 8 март, от 21:30 часа зрителите на bTV ще видят 42-та хоби-готвачи, доказали на строгото, но справедливо жури, че имат смелостта, таланта и въображението да се преборят за титлата MasterChef. Тази вечер те ще бъдат подложени на безмилостни тестове, за да се спасят от пропастта на елиминациите, разполагайки с един основен инструмент, продукт и един котлон.

Колко са здрави кулинарните им основи, Виктор Ангелов, Андре Токев и Петър Михалчев ще проверят чрез съвършенството в първичната обработка на един багер от основен продукт в кухнята. Chef Ангелов ще демонстрира техниката, за да изпита сръчността, издръжливостта и концентрацията на състезателите. А след повече от 2 часа работа, множество рани и пролята кръв, само 30 ще се спасят за втори път със съвършени „кибритени клечки”.

Във втората елиминационна задача журито на MasterChef ще провери кое е първо – яйцето или кокошката. Втори основен продукт ще провокира оригинални идеи, избор на съставки, техника и въображение. Разполагайки единствено с тиган и котлон, хоби-готвачите ще трябва да направят убедителен шедьовър от вкусове. Силна мотивация, интересни планове и изобретателни подходи за достигане на ефекта от печене на фурна, ще се сблъскат с несъчетаеми подправки, изгорена посуда и „цигански” колела.

Сред жегата на съревнованието един ще опита новото правило – „Внезапна смърт”, десетима ще впечатлят Виктор, Петър и Андре, а други десет ще имат щастието да влязат в най-добрата школа за непрофесионални готвачи в България. Кой ще успее да запази престилката си, за да защити мястото си в кухнята на MasterChef – във вторник от 21:30 часа по bTV.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Огледало на войната в Темата на NOVA

Това е свят, който не познаваме. Далечно място, където...

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Няма коментари към тази новина !