Тейлър Суифт дари $250 000 на Кеша

23.02.2016 12:47 | Видян 1584 пъти

Тейлър Суифт дари $250 000 на Кеша

Тейлър Суифт дари $ 250 000 на певицата Кеша, която води съдебна битка срещу своя насилник.

Кеша обвинява своя продуцент д-р Люк, че я е изнасилил малко след 18-тия й рожден ден. Певицата обяснява, че след този случай той систематично я е насилвал, като я карал да взима наркотици и й е налагал психологически тормоз. Тя също така го обвини, че заради него се е разболяла от булимия.

Продуцентът от своя страна отхвърля обвиненията на певицата и заяви, че тя и майка й се опитват да опетнят репутацията му. Заради действащия си договор, Кеша е принудена да продължава да работи с него и Sony Music Entertainment, или да не работи въобще. За момента обаче тя не може да записва и нова музика, заради съдебните си проблеми.

През есента на 2014 година певицата подаде жалба в съда с искането договорът й да бъде прекратен. В нея се посочва още: “Тя се страхуваше да говори, да напише съобщение, да публикува в Twitter или да направи каквото и да било, което той може да не одобри и по-късно да го използва, за да измъчва нея и семейството й, както е правил много пъти.”

Тези дни обаче съдът отказа да анулира договора на певицата, а след решението тя избухна в сълзи. Редица звезди веднага застанаха зад Кеша. Лейди Гага, Ариана Гранде, Лорд, Лили Алън бяха част от хората, които я подкрепиха в социалните мрежи с хаштаг #FreeKesha. Тейлър Суифт, която е най-печелещата певица в момента, пък й дари сумата от $250 000, с която да покрива разходите си, докато успее да си издейства прекратяване на договора.

missbloom

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Огледало на войната в Темата на NOVA

Това е свят, който не познаваме. Далечно място, където...

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Няма коментари към тази новина !