Юлияна Дончева гледа на кафе на Венета Райкова

28.11.2008 17:45 | Видян 11486 пъти | Гласували 2

Юлияна Дончева гледа на кафе на Венета Райкова

Тази събота 29 ноември специален гост в студиото на телевизионния таблоид „Горещо” е една много красива и винаги усмихната жена - Юлияна Дончева – телевизионна водеща, депутат, кандидат за кмет. Юлияна Дончева е известна в светските среди с това, че винаги познава, когато гледа на кафе. В студиото на „Горещо” тя надниква в бъдещето на Венета Райкова и й предрича изключително перспективни предложения през пролетта на следващата година. Тази своя дарба Юлияна Дончева определя като силно развита интуиция – споделя, че преди години две руски жени-екстрасенси й казали, че има заложби, но тя предпочела да не ги развива и да не навлиза в тази материя.

Зрителите на „Горещо” ще чуят интересната история на една от най-красивите жени, работили някога в българския Парламент. Юлияна Дончева разказва как на 19-годишна възраст идва в София да учи само с пет или десет лева в джоба и за да може да се издържа, започва работа като хигиенистка и става в пет половина всяка сутрин, за да почиства кабинетите на института, в който следва. На едно празненство по случай студентския празник Юлияна се среща с бъдещия си съпруг, който още тогава й казва: „Ти ще ми бъдеш жена!” и след това не й се обажда повече от месец.

Юлияна Дончева признава, че не крие възрастта си, няма пластични операции и никога не е била манекенка. „Мисля, че аз държа рекорда!” – заявява тя по повод качването на килограми по време на бременност и признава, че е била близо сто килограма, докато е била бременна. Споделя, че е работила в Националната телевизия до последния ден от бременността си, родила е и веднага след това отново се е върнала на работа – дори някои колеги продължавали да я питат кога ще ражда.

Тази събота в „Горещо” зрителите ще чуят и много пикантни факти около Марго – момичето, което спечели чисто нов бюст в конкурса „С едни гърди напред”. Марго споделя, че в момента се е отдала на певческата си кариера и пътува често до Турция, където има много участия, защото там много я харесвали. На снимките на един свой клип Марго среща Дани – момчето, станало известно след участието си в порно клипа с поп фолк дивата Галена във ваната, който бе пуснат в интернет пространството. Двамата се харесват и до момента са заедно. Марго разкрива каква е причината Дани да се изложи така в порно клипа и признава, че прякорът, който са му измислили по този повод не би бил приятен на никой мъж.
Какво видя в чашата с кафе на Венета Райкова Юлияна Дончева и какви съвети й даде по повод бременността й? Защо се е изложил приятелят на Марго в порно клипчето с Галена и какъв е прякорът му оттогава? Всичко това само в „Горещо”, събота, 29 ноември 2008 година, от 22:30 часа, по Нова телевизия.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Медии вече погребаха Чарлз: Пуснаха...

Редица руски и украински медии публикуваха новината за...

Принцовете Уилям и Хари възхваляват...

Принц Уилям похвали майка си Даяна, покойната принцеса...

Няма коментари към тази новина !