Юлияна Дончева гледа на кафе на Венета Райкова

28.11.2008 17:45 | Видян 8981 пъти | Гласували 2

Юлияна Дончева гледа на кафе на Венета Райкова

Тази събота 29 ноември специален гост в студиото на телевизионния таблоид „Горещо” е една много красива и винаги усмихната жена - Юлияна Дончева – телевизионна водеща, депутат, кандидат за кмет. Юлияна Дончева е известна в светските среди с това, че винаги познава, когато гледа на кафе. В студиото на „Горещо” тя надниква в бъдещето на Венета Райкова и й предрича изключително перспективни предложения през пролетта на следващата година. Тази своя дарба Юлияна Дончева определя като силно развита интуиция – споделя, че преди години две руски жени-екстрасенси й казали, че има заложби, но тя предпочела да не ги развива и да не навлиза в тази материя.

Зрителите на „Горещо” ще чуят интересната история на една от най-красивите жени, работили някога в българския Парламент. Юлияна Дончева разказва как на 19-годишна възраст идва в София да учи само с пет или десет лева в джоба и за да може да се издържа, започва работа като хигиенистка и става в пет половина всяка сутрин, за да почиства кабинетите на института, в който следва. На едно празненство по случай студентския празник Юлияна се среща с бъдещия си съпруг, който още тогава й казва: „Ти ще ми бъдеш жена!” и след това не й се обажда повече от месец.

Юлияна Дончева признава, че не крие възрастта си, няма пластични операции и никога не е била манекенка. „Мисля, че аз държа рекорда!” – заявява тя по повод качването на килограми по време на бременност и признава, че е била близо сто килограма, докато е била бременна. Споделя, че е работила в Националната телевизия до последния ден от бременността си, родила е и веднага след това отново се е върнала на работа – дори някои колеги продължавали да я питат кога ще ражда.

Тази събота в „Горещо” зрителите ще чуят и много пикантни факти около Марго – момичето, което спечели чисто нов бюст в конкурса „С едни гърди напред”. Марго споделя, че в момента се е отдала на певческата си кариера и пътува често до Турция, където има много участия, защото там много я харесвали. На снимките на един свой клип Марго среща Дани – момчето, станало известно след участието си в порно клипа с поп фолк дивата Галена във ваната, който бе пуснат в интернет пространството. Двамата се харесват и до момента са заедно. Марго разкрива каква е причината Дани да се изложи така в порно клипа и признава, че прякорът, който са му измислили по този повод не би бил приятен на никой мъж.
Какво видя в чашата с кафе на Венета Райкова Юлияна Дончева и какви съвети й даде по повод бременността й? Защо се е изложил приятелят на Марго в порно клипчето с Галена и какъв е прякорът му оттогава? Всичко това само в „Горещо”, събота, 29 ноември 2008 година, от 22:30 часа, по Нова телевизия.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Гуинет Полтроу прeдлага секс играчки...

Американската актриса Гуинет Полтроу сподели списък с...

Гледаме онлайн концерт, посветен на...

НДК ще зарадва своята публика със специален великденски...

Няма коментари към тази новина !