One&Only: Николета Лозанова, веригата и дубайските й бисери

29.02.2016 11:41 | Видян 6957 пъти | Гласували 1

One&Only: Николета Лозанова, веригата и дубайските й бисери

One&Only Resorts е една от най-модните и екслузивни хотелски вериги в света, която вече планира разгръщане на Балканите. Само че не в България, а в Черна гора, където е пред отваряне на курорт. Нейните локации задължително се намират на най-красивите и най-търсените от топ клиентелата на света места, всеки от ризортите във веригата е носител на най-престижните награди в бранша.
One&Only включва следните хотели и ризорти: Reethi Rah на Малдивите; One&Only Le Saint Géran на Мавриций; One&Only Royal Mirage и One&Only The Palm в Дубай; One&Only Ocean Club на Бахамите, One&Only Palmilla в Лос Кабос, Meксико, One&Only Cape Town в Южна Африка, както и австралийските One&Only Hayman Island на Големия бариерен риф и Emirates One&Only Wolgan Valley в Blue Mountains. One&Only очаква откривания в Саня, остров Хайнан, Китай, като и споменатия ризорт в Черна гора, който ще бъде първата й европейска собственост. В подготвителна фаза за следващите проекти в Бахрейн и 2 курорта в Мексико.
Покрай новогодишната ваканция на Николета Лозанова, водещата на най-рейтинговото тв шоу в България направи и невъзможното да популяризира дубайските ризорти от веригата.

продължи >>

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

7-те най-велики римски императори в...

1. Октавиан Август Октавиан Август (Август...

Ето го 2027 Lotus

Ето ексклузивен поглед върху това, което можем да...

Няма коментари към тази новина !