Жени призна: С Тачо пак сме разделени

15.02.2016 10:54 | Видян 2589 пъти

Жени призна: С Тачо пак сме разделени

Жени Калканджиева призна, че е разделена с мъжа си Стефан Манов. Двамата много се обичали, но не живеели под един покрив, твърди бившата миска. Това е поредната им раздяла, след като преди време едва не стигнаха до развод, когато той й изневери с манекенката Зорница Линдарева.

"Ние сме на етап от връзката си, в който си почиваме взаимно. Първо - имаме интелигентни, културни отношения. Както онзи ден ходихме на кино, вечеряхме с приятели, забавлявахме се, така същевременно живеем отделно. Когато ни е съвместно съжителството, не се разбираме толкова, колкото когато той живее в неговия апартамент, аз - в моя", сподели Жени в интервю за предаването на Би Ти Ви "Папараци" с Николета Лозанова.

Тя твърди, че между нея и все още законния й съпруг няма спор по отношение на сина им. "На темата Жорко - нашето дете, нямаме никакви спорове, никакви забележки. Не сме мислили, въобще не сме планирали развод. Много добри приятели сме и се разбираме добре. В момента сме в положение, в което изчакваме да се успокоим и двамата и да видим как ще се развие животът ни занапред. Той е свободен, няма си приятелка, аз съм свободна нямам си приятел. Той е наблегнал на работата, аз съм наблегнала на работата", твърди още Калканджиева.

Тя не била огорчена от факта, че Тачо преди време й изневери с моделката Зорница Линдарева, защото била наясно, че "на някакъв етап от връзката на мъжа му става скучно". Избраната преди време за шеста по красота в целия свят Жени твърди, че "ние имаме голяма възрастова разлика, аз съм човекът, който винаги много е изисквал от него и може би на някакъв етап му е писнало от мен".

Жени не крие, че през годините не е била лишена от мъжко влияние. Въпреки това обаче била "абсолютно вярна" на Тачо през всичките години на брака им.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Вижте как оскверниха гроба на...

Ченгетата вече знаят кой е богохулникът, счупил кръста и...

Бони и Гърдева заформят скандал в...

Отборът на Златните ще наруши своя обет за...

Няма коментари към тази новина !