Доналд Тръмп изнасилил бившата си Ивана

27.01.2016 10:17 | Видян 2540 пъти

 Доналд Тръмп изнасилил бившата си Ивана

Милиардерът и настоящ кандидат за президентска номинация на републиканците в САЩ Доналд Тръмп е изнасилил бившата си съпруга Ивана, твърди сензационен документален филм, излъчен вчера по британската телевизия Channel 4, пише в. "Телеграф". "Лудият свят на Доналд Тръмп" разкрива шокиращите твърдения на половинката на магната, които тя прави по време на развода им през 1992 г.
Впоследствие Ивана оттегля обвиненията си, след като получава заплахи. Сега тези твърдения са огласени от биографа на 69-годишния Тръмп Хати Хърт Трети. Ето как той представя инцидента от 1989 г. във филма: "Една вечер Доналд се прибира късно и е в отвратително настроение. Хваща Ивана за косата. Според показанията й, дадени под клетва, след това той я изнасилва". Биографът разказва как Ивана избягва, заключва се в стаята на майка си, където прекарва нощта в плач. Когато на следващия ден излиза, влачейки се по земята заради претърпяното унижение, Тръмп я посреща с лаконична реплика "Заболя ли те?".

"За мен това бе изнасилване, но не искам думите ми да бъдат възприемани буквално и в криминалния смисъл на думата", заявява днес 67-годишната Ивана. "Не можеш да изнасилиш съпругата си. Тя се е чувствала изнасилена емоционално. Не е имала предвид, че е извършено криминално деяние", коментира думите й адвокатът на магната Майкъл Коен. Тръмп се жени за чешката скиорка и фотомодел Ивана Зелничкова през 1977 г. Двамата имат три деца. В момента милиардерът води убедително пред останалите кандидати от Републиканската партия в надпреварата за Белия дом.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Няма коментари към тази новина !