Скандал след финала на "Х Фактор"

26.01.2016 15:02 | Видян 4493 пъти

Скандал след финала на

Грандиозен скандал се заформи минути след финала на Х Фактор снощи. Победата на Християна Лоизу срещу Кристиян Костов и Дарина Йотова се оказа доста оспорвана. Форумите буквално прегряха от коментари на недоволни фенове, които смятат, че кипърката не е трябвало да печели формата. Някои от тях дори настояват първото място да й бъде отнето по няколко причини, пише HotArena.
Най-често изтъкваната е фактът, че Лоизу е кипърка. Докато Кристиян поне има български корени, то Християна е в България само за да учи.

„X Factor Bulgaria бе спечелен от кипърка! Какво излиза?! Че нямаме талантливи българи, щом печели чужденка“, негодуват зрителите.
Други пък са на мнение, че не тя, а Дарина е трябвало да спечели.
„Християна може да пее – няма спор! Но е скучна, тя няма Х Фактор!“
„Хора, това не е Гласът на България, а Х Фактор!! Единствения изпълнител с Х Фактор в себе си вие оставихте на 3-о място (Дарина – б.а.)“
„Християна никога няма да се отпусне на сцената така, както Дарина. Лоизу е скована, тя има само глас, но не е артист“

Това гласят само част от коментарите в подкрепа на Йотова. Масово зрителите са на мнение, че кариера занапред ще направи именно Дарина, докато Християна ще потъне в забвение. Именно затова те настояват 50-те хиляди да бъдат дадени на варненката, а не на кипърката.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Най-татуираната българка лъсна чисто...

Над 100 картини е нашарила по цялото си тяло брокерката...

Майк Тайсън срещу Джейк Пол е обявен...

Предстоящата боксова среща между живата легенда на...

Няма коментари към тази новина !