Роналдо заби сестрата на Кардашиян

26.01.2016 13:10 | Видян 1306 пъти

Роналдо заби сестрата на Кардашиян

Неуморимият плейбой Кристиано Роналдо стигна и до една от най-обсъжданите фамилии в Щатите - Кардашиян. Футболната звезда на „Реал" заби една от сестрите на популярната телевизионна персона Ким Кардашиян. Става дума за Кендъл Дженър, която е нашумял модел отвъд океана. Само няколко думи в чата били достатъчни мацката да полудее по португалеца. Заради нея Роналдо зарязал колумбийката Натали Ринкон, която забърса в Маями по време на празниците.

Португалецът почнал да пише на Кендъл и тя се прехласнала по него само след няколко думи. Кендъл настоявала да се видят колкото се може по-скоро. Дали вече са стигнали до леглото, не е ясно, но дори и да не са, е въпрос на време, коментират близки до мацката. „Тя никога не е била толкова влюбена. Роналдо здраво й е завъртял главата", твърдят в Щатите.

Дженър е само на 20 години, но 11-годишната разлика с португалеца изобщо не я притеснявала. Славата му на непоправим плейбой също. Красавицата била убедена, че може да го задържи за по-дълго и да е нещо повече от еднократна бройка в богатия му секс списък.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Сериалът Тревожност с награда...

Дни преди официалната му телевизионна премиера – на 29...

Почина легендарната британска актриса...

На 89 години почина една от гранддамите на британското...

Няма коментари към тази новина !