Пенелопе Круз си обръсна главата и се снима чисто гола

24.01.2016 15:35 | Видян 4041 пъти

Пенелопе Круз си обръсна главата и се снима чисто гола

Пенелопе Круз показа колко далеч може да стигне, за да изгради един пълноценен образ на големия екран, като си обръсна главата и се снима чисто гола
Това се случва за филма „Мама” (“Ma ma”), от който бяха публикувани снимките с неузнаваемата Пенелопе. 41-годишната испанка се превъплъщава в образа на жена с рак на гърдата. Тя не само трябва да си обръсне главата, но и да се снима гола. Така тя не просто показва една смела личност, а сама се доказва като изключително смел творец, съобщава „Холивуд лайф”.

Филмът вече имаше своята премиера в Испания миналата година, но тепърва предстои излъчването му по света. В него Пенелопе показва през какви емоционални сътресения преминава героинята й Магда, след като й е поставена тежката диагноза. Образът наложил испанката да се прости с добре познатата си визия на знойна сексапилна брюнетка.

Въпреки огромната промяна, през която трябвало да премине, актрисата разказа, че много й харесало да изиграе такава силна жена. „Това е един от най-прекрасните образи, които някога ще ми бъдат предлагани. Влюбих се в историята на тази жена, която е като богиня, като магьосница”, каза тя.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Ново издание на Ад в превод на Кирил...

След поредицата български преводи на „Божествена...

Няма коментари към тази новина !