София Лорен вдъхнови Долче и Габана

22.01.2016 15:26 | Видян 2166 пъти

София Лорен вдъхнови Долче и Габана

Звездата на италианското кино София Лорен е новата муза на световноизвестната модна къща Dolce & Gabbana. 81-годишната актриса се снима в нов мини-филм за марката.

По създаването на късометражния филм работи добре известния режисьор Джузепе Тарнаторе, автор на филма Ново кино Парадизо, с който печели световна слава, пише Blife. Произведението е удостоено с награда „Оскар“ за най-добър чуждестранен филм. През следващите години, режисьорът прави още няколко филма сред които - "Легенда за пианиста" (1998) и "Малена" (2000), които затвърждават позицията му на един от даровитите автори в киноиндустрията, печелейки редица номинации и награди от престижни филмови фестивали и институции. Автор на музиката на късометражния филм е композиторът Енио Мориконе.

Историята на първия мини-филм разказва за майката (София Лорен) и петте й синове, които са се заели с възстановяването на семейното си имение. Семейството разрушава старите стени, съживява стенописите, ремонтира покрива и внимателно реже дърветата, за да възстанови родния дом.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Няма коментари към тази новина !