Съпругът на Селин Дион планирал погребението си

21.01.2016 11:16 | Видян 2962 пъти

Съпругът на Селин Дион планирал погребението си

Съпругът на Селин Дион – Рене Анжелил, изцяло планирал погребението си, за да не падне цялата тежест върху неговата половинка, когато той си отиде.

Съпругът на Селин Дион – Рене Анжелил почина на 73-годишна възраст миналата седмица, след дълга битка с рака на гърлото. Той е направил всичко възможно, за да се убеди, че всичко ще е направено както трябва, когато настъпи смъртта. "Рене бе достатъчно великодушен да подготви всичко това, докато бе през последните няколко месеца със Селин", заяви пред сп. People дългогодишната приятелка на двойката Ани Хорт.

Погребението ще се състои този петък и както вече стана ясно, Дион няма да пее на поклонението. Според запознати, Рене искал да бъде погребан в базиликата "Нотр Дам" в Монреал, където с певицата се ожениха преди повече от две десетилетия.

Погребението ще бъде излъчвано по три национални телевизии, а флаговете ще бъдат спуснати наполовина, тъй като Рене Анджелил е сред едни от най-уважаваните канадци.

Дни след смъртта на Рене Селин преживя още една трагедия. Тя загуби своя брат Даниел, който също си отиде от рак. След това почина и френският композитор Юбер Жиро, който е автор на едни от най-известните хитове на Селин.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Риана на корицата на Vogue

Риана е първата жена, появила се на корицата на Vogue...

Американските кина се готвят да...

Да посрещат отново зрители в средата на месец юни...

Няма коментари към тази новина !