Тоца си поръчала чанта от човешка кожа

18.01.2016 14:25 | Видян 3322 пъти | Гласували 1

Тоца си поръчала чанта от човешка кожа

Антония Петрова, извстна с носенето на най-скъпи палта от норки и лисици, е минала всички граници и си е поръчала чанта от човешка кожа. Направила покупката през далечната 2011 година, като по наша информация не е била наясно точно каква фирма го прави. Когато научила, охотно се съгласила да завърши поръчката, защото неистово харесала модела.

Всъщност необичайната и дори гнусна за мнозина търговия с човешка кожа е съвсем легална, както уточняват производителите. Става въпрос за британска фирма, която работи само с най-богатите в света и която предпочита да не разкрива подробности както за артикулите си, така и за клиентите, пише Всеки ден.
Нашата Тоца пък дала цели 50 хиляди паунда за своя аксесоар, който нейни познати разкриха, че чакала повече от 6 месеца. Принципът на компанията е „напълно легален бизнес“, единствено и само с донорски материали.
Антония Бередин, както е руската й фамилия, си поръчала малка чантичка, защото големите излизали над 100 хиляди паунда, разкриха още запознати с антихуманната на пръв поглед индустрия.

Всъщност по нищо не личи, че се ползва човешки материал за изработката на артикулите, защото той се боядисва във всевъзможни цветове. Използва се кожа основно от гърба, лицето и вътрешната страна на бедрата като най-фина и нежна, а клиенти на компанията през годините са казвали, че действително чантите и обувките са изключително удобни и приятни на допир, за разлика от животинските кожени изделия.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Прекрасни дни на Вим Вендерс в кината...

Хитовият филм на Вим Вендерс "ПРЕКРАСНИ ДНИ" влиза в...

Няма коментари към тази новина !