Жоро Янакиев събра няколко поколения музиканти на промоция

14.01.2016 13:55 | Видян 1795 пъти

Жоро Янакиев събра няколко поколения музиканти на промоция

В началото на годината, когато светският живот на София все още не е толкова наситен със събития, баскитаристът на група „Сигнал“ предложи нещо, което си заслужаваше да се чуе и види. След 27 години на сцената и насърчаван от колегите си от легендарната банда, той най-после събра кураж да издаде свой собствен албум, в който освен да свири е и композитор на парчетата, и вокал. А на неговата промоция в клуб Joy Station миналата вечер се събраха музиканти от няколко поколения, за да се насладят на качествен мелодичен рок, изпълнен на живо в приятна обстановка.
Данчо Караджов и компания, момчетата от „Хоризонт“, „Айс Крийм“, Косьо Марков от „Тангра“ и „Легендите“, Краси Гюлмезов, Цецо Елвиса, Иво Танев, Ники Томов, младата и талантлива Нора Караиванова с приятеля си Бисер Иванов, Константин Белчев и много други препълниха клуба, за да подкрепят Жоро в това ново предизвикателство.

„Доскоро имах притеснение да пея самостоятелно. Колегите от „Сигнал“ ме насърчиха за този албум“, откровен е Жоро. „Когато започнах да записвам песните, го правех за мой кеф, нямах намерение да ги събирам. Но, като пътувахме с буса за участия, им ги пусках и те ми даваха съвети: тази е хубава, другата си я довърши, третата защо не я направиш едикак си... И така се роди той. Когато стана готов за печат, Данчо ме попита измислил ли съм му име. Казах: „не“ и той ми предложи да е „Лека нощ“.
„Лека нощ“ съдържа девет песни, вдъхновени от любовта и спомените от детството. Албумът може да се намери в „Дюкян Меломан“ - online и на място в магазина, както и в музикалните магазини във Варна и Бургас.

Снимки: Хайлайф

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Вижте как оскверниха гроба на...

Ченгетата вече знаят кой е богохулникът, счупил кръста и...

Бони и Гърдева заформят скандал в...

Отборът на Златните ще наруши своя обет за...

Няма коментари към тази новина !