И Малина напуска Пайнер?

14.01.2016 13:24 | Видян 2425 пъти

И Малина напуска Пайнер?

Фолк динозавърката Малина май ще е поредната отцепила се от Пайнер. Певицата не скри възмущението си от лошите практики във фирмата и неясните критерии, по които се раздават наградите на Планета.

„Трябва да бъдат награждавани наистина заслужили песни и изпълнители. Не бива статуетките да се разхвърлят на принципа „За всекиго по нещо”. Ако си направил най-големия хит и твоят албум е най-хубав, ако си се представял на ниво през годината, ако текстовете ти са най-добрите, защо да не вземеш всичко? Мисля, че в тази посока няма място за обиди, трябва да ги надживеем тези неща. Когато се разхвърлят наградите, те се опошляват по някакъв начин и се обезсмислят”, сподели ветеранката.

Фолк наблюдатели тутакси прозряха в изявлението й заявка за предстоящо напускане на димитровградската музикална компания. По същия начин в миналото призовете на „Пайнер” бяха критикувани от Камелия и Андреа, а впоследствие и едната, и другата се разделиха с фирмата. Така че няма да е изненада, ако през 2016-а сбогом на инж. Димитров каже и Малина, пише Всеки ден.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

12 години смятали женски хипопотам за...

Женски хипопотам в зоопарка в Осака, Япония, е смятан за...

Венеция започва да събира такса за...

Венеция ще започне да събира такса за еднодневни...

Няма коментари към тази новина !