Таня Боева заби авер на Златко Баретата

13.01.2016 14:50 | Видян 5123 пъти

Таня Боева заби авер на Златко Баретата

Залязлата чалга певица и Златко Гочев – Златко Малкия бяха спипани в столичен мол. Двамата изглеждали щастливи от компанията си и често скъсявали дистанцията помежду си, което навежда на мисълта дали не са нещо повече от приятели, пише България днес.

Това е първият случай от доста време насам, в който Таня Боева е забелязана в приповдигнато настроение на публично място. Явно певицата вече е успяла да преодолее мъката по изгубеното си дете. През 2011 г. тя роди момченце в седмия месец, което скоро след това почина. Това обаче не бе първият тежък удар за нея. През 2007 г. Таня бе бременна с близнаци, но в четвъртия месец изгуби едното дете, което се оказа, че е било недоразвито. Певицата успя да се съвземе благодарение на малкия си син Росен и подкрепата на сина си Мишо Бургуджиев.

„Не съм човек, който помни лошите неща, и за мен последните години бяха много хубави и успешни. Свързвам ги с много пътувания в Дубай, Америка и Испания, в които преоткрих себе си“, споделя певицата. В САЩ се е чувствала добре и не е останала незабелязана. „Очевидно съм различна с виждат магията и харизмата ми“, разкрива тя.

Освен с обиколки в мола в компанията на здравеняци, Таня Боева стартира годината и с нова песен. Певицата записа ново парче след дълга пауза, в която се е отдала на сина си.
И днес певицата изглежда повече от добре, въпреки че вече не е на годините на повечето си колежки. Младежкият си вид тя дължи на множеството пластични операции на носа, устните и други части от тялото. Не еднократно е опъвала и бръчки.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !