Карамазов и Вергов - неразделни

30.12.2015 11:03 | Видян 3473 пъти

Карамазов и Вергов - неразделни

Две от най-големите звезди на съвременния театър и кино у нас - Владо Карамазов и Юлиан Вергов не се конкурират за роли, а са свързани с дълбоко приятелство и са неразделни не само на сцената, а и извън нея.

Връзката между двамата става особено силна преди около година. От тогава насам Карамазов и Вергов са буквално като дупе и гащи и могат да бъдат забелязани заедно преди и след работа, през ваканциите и почивните дни, разкри Галерия. Владо не се притеснява да демонстрира тяхната близост публично и информира последователите си в социалните мрежи за всяко тяхно пътешествие или по-специално преживяване.

Почти след всяко представление Карамазов и Вергов напускали компанията на третия си съратник - Захари Бахаров и се отправяли към затънтените заведения в околността на театъра, където се отдавали на приятна и спокойна вечеря. Дори на многолюдната вечеря с екипа и режисьора на спектакъла "Дакота", Владо и Юлиан отново предпочели да седнат един до друг и да водят личните си разговори тихомълком.

 снимка: Twitter

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

И ДА, И НЕ! Льо Солей: палачинки, но...

Къде отивате, ако сте в София през почивните дни? Даваме...

И ДА, И НЕ! Селест: нещо френско,...

Къде отивате, ако сте в София през почивните дни? Даваме...

Няма коментари към тази новина !