Джаро очаква трето дете от любовница

29.12.2015 16:02 | Видян 2826 пъти

Джаро очаква трето дете от любовница

Българският актьор Михаил Билалов, ще става баща през лятото, съобщи "България Днес". Екранният Джаро от "Под прикритие" с трепет очаква третото си бебе, но не от японската си съпруга Саная, а от любовницата - сценаристката Ваня Николова.

Актьорът, който тази година навърши юбилейните 50 лета, вече е готов с обзавеждането на детската стая за малкото човече. За Билалов това ще е трето дете, след като от законната си съпруга Санае, има две момичета Данае-Анна и Олга-Елена. Веднага щом научил добрата вест, че пак ще става татко, актьорът поговорил с любимата си Ваня и двамата решили, че той няма да се развежда, а само ще признае детето, когато се роди. Съпругата на Билалов също била известена за бременността на съперницата си. Саная живее във Франция. Тя се занимава с дизайн и отглежда двете им дъщери.

Сегашната изгора на актьора - Ваня Николова, е на 40 години и въпросът с аборт на нейната възраст не стоял на дневен ред. Двамата с Билалов се запознаха покрай участието на актьора в сериала "Под прикритие".

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Няма коментари към тази новина !