Теди Велинова на косъм от смъртта на Малдивите

29.12.2015 12:01 | Видян 3444 пъти

Теди Велинова на косъм от смъртта на Малдивите

Косов орех едва не счупил главата на Теди Велинова на Малдивите. Това обяви пред Нова телевизия пластичният хирург д-р Енчев. Оказва се, че смъртните случаи от падащи орехи са втори в статистиката в страната. „Преди да заминем Теди изчете какво ли не за Малдивите. Оказва се, че смъртните случаи от падащи орехи са втори в статистиката в страната. На първо място е естествената смърт, а жертвите на катастрофи са след тези от падащите кокосови орехи", разказа хирургът.

И след като надълго и широко си говорели за това, изведнъж точно това ги сполетява.

„Разхождахме се веднъж и просто чухме как нещо шумоли из клоните. В следващия миг голям кокосов орех с черупката падна буквално на сантиметри от нея. И двамата изумяхме. След това го ударихме на майтап, най-вече аз, като й казах „ах защо не беше крачка напред". Това в рамките на майтапа, разбира се, но преживяването си беше страшно. Когато падат от голяма височина, кокосовите определено могат да те наранят", добави д-р Енчев.

Въпреки че не е разрешено да се взимат кокосовите орехи, защото според местния закон те са притежание на държавата, двамата го взели. „Теди го уви в един шал и го взехме. Все пак е голям спомен за нас. Може от едната черупка да направим някакъв сувенир, защото стават страхотни", завърши хирургът.

Двамата няколко поредни години изкарват почивка на Малдивите, но сега са решили да заменят дестинацията и да посетят Тайланд в компанията на приятели, научи Всеки ден.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !