Божков даде 50 бона на Ицо Хазарта

17.12.2015 17:45 | Видян 4610 пъти

Божков даде 50 бона на Ицо Хазарта

Най-богатият българин Васил Божков брои 50 000 лева на Ицо Хазарта, за да рекламира букмейкърската му компания „Ефбет”. От няколко дни 30-секундното рекламно видео клипче се върти по всички телевизии и се радва на огромен успех.

Огромният хонорар, поискан от Ицо Хазарта, за да рекламира хазартното дружество на боса на НОВЕ Холдинг, е бил изплатен още в края на септември с условието лидерът на „Ъпсурт” да измисли сам римите на хип-хоп парчето. Талантливият Ицо предложил цели три варианта, а Васил Божков харесал и трите песни, така че сътрудничеството между изпълнителят и най-богатия българин ще продължи поне още година. В следващите месеци от „Ефбет” ще снимат нови два клипа с Ицо Хазарта, които отново ще му бъдат хонорувани по 50 000 лева, пише Уикенд.

Освен Ицо Хазарта, Васил Божков рекламира ударно и във футбола. Няколко отбора от „А” група имат спонсорски договори с хазартното му дружество, като само за последната година „Ефбет” е наляла над 1 милион лева в отборите от елитната ни група. Спонсорски договор с „Ефбет” има и изпадналия във „В” група ЦСКА, като въпреки факта, че „армейците” са с аматьорски статут, те пак прибират по 150 000 лева на сезон.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Ново издание на Ад в превод на Кирил...

След поредицата български преводи на „Божествена...

Няма коментари към тази новина !