Ким Кардашиян си хапва собствената плацента

17.12.2015 10:37 | Видян 1524 пъти

Ким Кардашиян си хапва собствената плацента

Ким Кардашиян намира начин да извлече полза от всяка ситуация. Буквално. Последното й хрумване е да направи хапчета от плацентата на последното си бебе – Сейнт, които да пие.За идеята се похвали самата риалити звезда. Според нея, хапчетата ще й помогнат да се справи със следродилната депресия.

Всъщност Ким направила същото след раждането и на първото си дете – момиченцето Норт, и била много доволна от резултатите. „Всъщност не съм чак такъв човек и не съм от тези, които някога биха си помислили да ядат собствената си плацента. И когато си казах „Яж си плацентата”, си представих замразена и изсушена, под формата на хапче, а не да я пържа като пържола и да я ям”, написа тя на сайта си.

35-годишната знаменитост била вдъхновена от свои приятели, които изпробвали метода за борба със следродилната депресия, пише БЛиц. „Казах си, защо не. Какво имам да губя”, сподели тя. А резултатите били зашеметяващи. Като майка на две деца тя нямала никакви признаци на депресия. Тя разкрива, че усеща прилив на енергия всеки път, когато глътне хапче.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Ексректор с 37 имота и 1,4 млн.лв. в...

С финална заплата от 4400 лв. на месец ексректорът на...

Роми пребиха шофьор на автобус пред...

Роми се нахвърлиха върху шофьор на туристически автобус...

Няма коментари към тази новина !