Гнусните рецепти на Роалд Дал

15.12.2015 16:15 | Видян 2835 пъти

Гнусните рецепти на Роалд Дал

Нова книга в поредицата Enthusiast Children’s Books от Разказвач №1 в света – „Изключително гнусни рецепти и други вкусни удоволствия“

В навечерието на Коледа „Ентусиаст“ ще зарадва малките читатели с нова книга от любимия писател на децата – Роалд Дал. „Изключително гнусни рецепти и други вкусни удоволствия“ е специално издание с цветни илюстрации от Куентин Блейк, което българските почитатели на Разказвач №1 в света очакват с нетърпение от дълго време. Приключенията този път обаче няма да останат само в поредната великолепна история, написана от автора. Сега те се превръщат в истинско предизвикателство, което малчуганите и родителите могат да изживеят заедно. В уникалния том, несравним с всичко останало, написано от Роалд Дал, са събрани любимите рецепти на любимия писател на малки и големи.

В книгата ще откриетe петдесет апетитни рецепти, включващи великолепни вкуснотии като топла грахова супа, ароматни спагети с червеи, пухкава бъркана тиня и освежаващ бонбоскоч. Ще се научите да си приготвяте специално меню за почивните дни и ще намерите идеи за рождени дни. „Изключително гнусни рецепти“ предлага още много любопитни кулинарни факти, брилянтни примерни менюта, раздел, в който да запишете любимите си рецепти. Включени са и обичани откъси от любимите книжки от Роалд Дал, както и полезна информация за преобразуването на тегло и течности от една мярка в друга; как да си приготвим среднощна закуска, в случай че се събудим гладни посред нощ; речник на по-малко известните продукти и още много пакостливи идеи.

продължи >>

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Медии вече погребаха Чарлз: Пуснаха...

Редица руски и украински медии публикуваха новината за...

Принцовете Уилям и Хари възхваляват...

Принц Уилям похвали майка си Даяна, покойната принцеса...

Няма коментари към тази новина !