Лейди Гага - изнасилена

14.12.2015 18:03 | Видян 1748 пъти

Лейди Гага - изнасилена

Стефани Джерманота, позната под псевдонима "Лейди Гага", разказа, че била изнасилена от мъж с 20 години по-възрастен от нея.

Певицата била едва на 19 години и до скоро не могла да се отърси от случилото се."Промени ме напълно!", сподели Гага по време на презентацията на документалния филм "The Hunting Ground", посветен на насилието в детските лагери в Ню Йорк, споделя Blife.

"В течение на много години задържах този инцидент в себе си, не знаех как ще се справя с такъв емоционален стрес. Нямах представа как ще приема всичко това и ще престана да се обвинявам за случилото се. Но е факт едно.Този момент промени изцяло живота ми", разкрива дамата, избрана за Жена на годината от сп. "Билборд".
В началото тя търсила причината в себе си - в дрехите си, поведението, постъпките. С времето обаче тя се справила с проблема и проумяла, че за изнасилването виновен е само и единствено нападателят.

В същото време една от три жени е била или ще стане жертва на физически или сексуален тормоз през живота си, информират от Световната здравна организация. Всеки ден жените са са обект на обиди или закачки заради начина, по който изглеждат или се държат. Във Великобритания над 85 хиляди жени са изнасилвани всяка година.

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Мъж, загубил пениса си при катастрофа...

Мъж, който загуби пениса си при ужасяваща катастрофа с...

Александър Карелин - най-великият...

Миналата седмица ви показахме кои са най-нацепените...

Няма коментари към тази новина !