Откриха нов боксов център на братя Пулеви

14.12.2015 09:46 | Видян 1629 пъти

Откриха нов боксов център на братя Пулеви

Вчера Красен Кралев заедно с премиера на България г-н Борисов и кмета на София
г-жа Фандъкова , имаха честта да открият новия боксов център на братя Пулеви.

Премиерът заяви, че е дошъл на откриването, за да благодари на Кубрат и Тервел Пулеви, които гордо веят българския флаг пред света.

"Това, което са направили, остава в историята. Знаем, че тези, които упражняват бойни спортове, са най-миролюбивите хора, защото изкарват агресията и енергията си на боксовата круша в залата. Пожелавам им да бъдат живи и здрави и все така славни", заяви Борисов.


"Благодарение на любовта на премиера към спорта има достатъчно зали, в които да посрещаме форуми от най-висок ранг, но нямаме зали за подготовка на бъдещите шампиони. Огромен респект към Кубрат и Тервел Пулеви, които направиха тази зала като бъдеща ковачница на шампиони. Те показаха един нов път за развитие на българския спорт. А именно - българските легенди, българските успели спортисти да се ориентират към създаване на такива академии, към такива школи, чрез които да предадат техните умения на младите ни надежди. Благодаря ви! Огромен респект към това, което правите. Искам да пожелая на Кубрат световна титла през тази година, а на Тервел, медал от Олимпиадата. Бог да ви пази!", коментира въодушевен Красен Кралев.

Вижте снимки от откриването на боксовия център в нашата Галерия!

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Плановете на Кейт и Уилям за таен...

Принц Уилям и Кейт Мидълтън кроят изненадващи планове да...

Призовавам кмета Терзиев да направи 2...

"Внасям писмено предложение в СО" Призивът на...

Няма коментари към тази новина !