Наско отрича упорито за Мария Илиева

07.12.2015 13:38 | Видян 1611 пъти

Наско отрича упорито за Мария Илиева

18-годишният рапър Наско Колев упорито отрича да има връзка с 20-години по-възрастната от него певица Мария Илиева. В предаването „Преди обед” по bTV той каза, че разбира какво се пише за него само, ако някой приятел му каже.„Мария освен че ми е продуцент, ми е и много близък приятел. Това са абсолютно глупости”, заяви младежът.

Миналата година той завършил училище и имал абитуриентски бал. Твърди, обаче, че не обича да пие алкохол. „Пия количка с лед. То се разрежда, прилича на уиски”, каза Наско.

Току-що приключилият с училището изпълнител подари на водещите тетрадки със своя образ. „Това е наша идея с Мария. Тя задейства идеята да се случи”, сподели той.

На въпрос дали в момента си има приятелка, той отговори: „Не е една. Аз не обичам така”. „Като изживях първата любов се наиграх. Сега си почивам и го давам малко на живот. Като му дойде време, аз ще го усетя”, философства тийнейджърът.

Той разкри още, че фенки го атакува директно във Фейсбук с неприлични предложения. „Някои даже направо със снимка ме поздравяват”, разказа той.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !