Тони Стораро с нов албум

21.11.2008 17:15 | Видян 7433 пъти | Гласували 3

Тони Стораро с нов албум

Човекът-глас Тони Стораро е на път да издаде единадесетия албум в своята кариера на поп фолк изпълнител.

Големият Тони, който миналата година спечели наградата за най-добър изпълнител от музикална телевизия Фен и от единственото специализирано издание за поп фолк в България – сп. Нов фолк, отново е на гребена на вълната.

Стораро работи усилено цяла година по новия си музикален проект, който се оказва и един от най-скъпите, правени в жанра.
Само четири парчета от албума са познати на публиката – това са хитовете: „2, 3, 4”, „Искам те за мен”, „Бог на две ни раздели” и дуетното му парче с Теодора – „Престъпление”.

„Наистина вложих много в този албум. Той ще включва общо 15 песни, като 11 от тях са напълно нови и непознати за публиката. Има и авторски парчета, разбира се” – сподели Тони Стораро.

За първи път бе постигната целта на изпълнителя и мениджърската и продуцентска компания DIAPASON RECORDS - албумът да бъде напълно затворен за публичното пространство до деня на неговото издаване.
Резултатът е един наистина качествен, комерсиален и разнообразен продукт.

Истинска изненада очаква феновете на Човека-глас, който експериментира с напълно нов за него стил при изпълнението на една от песните в албума.

Новият музикален проект на Тони Стораро ще бъде на пазара до 10 декември.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Ново издание на Ад в превод на Кирил...

След поредицата български преводи на „Божествена...

Няма коментари към тази новина !