Николета Лозанова с подаръци за 200 бона

03.12.2015 10:43 | Видян 3695 пъти

Николета Лозанова с подаръци за 200 бона

Тв водещата Николета Лозанова, получи подаръци за 200 бона, за рождения си ден. Звездата на Би Ти Ви спретна уникално парти за празника и бе затрупана с изненади.

Съпругата на Валери Божинов получи редица изискани подаръци от своите гости. Според запознати, сред тях е и комплект изключително скъпи обици, колие от лимитирана серия на известна марка и купища маркови дрехи, като цената на най-обикновените сред тях е 2000 лева.
Приятелите на Лозанова не са пестили средства, за да я зарадват, а тя им се отблагодари, като организира парти, което се превърна в събитието на сезона.

Още преди празненството, тв водещата обяви кои са поканените, изпращайки им специално направени покани с нейния лик, пише Телеграф. Сред гостите уважили събитието, бяха фолк дивите Андреа и Анелия, бизнесменът Цветелин Маринов–Цуни, Златка Димитрова и много други.

Дрескодът на събитието бе винаги актуалното черно, което спази и самата рожденичка. Тя избра не само тоалета си в този цвят, но и украсата в клуба, където празнуваше рождения си ден.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Сериалът Тревожност с награда...

Дни преди официалната му телевизионна премиера – на 29...

Почина легендарната британска актриса...

На 89 години почина една от гранддамите на британското...

Няма коментари към тази новина !