Последната им Коледа заедно

27.11.2015 14:28 | Видян 3256 пъти

Последната им Коледа заедно

Според канадските медии това ще е последната Коледа, която ще изкара със съпруга си Рене. От доста време той се бори с рак на гърлото, но източници на западните медии твърдят, че няма надежда за излекуването му и му остават броени месеци.

Селин Дион била решена да превърне последната си Коледа с него в емоционално и весело семейно преживяване, без усещане за тъга и обреченост. До 30 декември тя няма професионални ангажименти и щяла да бъде само с него и трите им деца – те имат едно момче на 14 и близнаци на по 5 години. Заедно с тях в момента в семейната им къща в Лас Вегас е и 88-годишната майка на Селин Дион, както и трите деца на Рене от предишните му връзки – Патрик на 47, Жан-Пиер на 41 и Ан Мари на 38.

Певицата си взе една година отпуск от сцената, за да е до половинката си, на когото за втори път му поставиха диагноза рак на гърлото. Първият път бе през 1999 г. и тогава Дион пак слезе от сцената, за да е до него. „Не може да се храни, не може да ползва устата си. Поставили са му тръба и аз го храня през нея по три пъти на ден. Сама го правя“, каза преди няколко месеца певицата и избухна в плач. Тя заяви, че със съпруга й живеят ден за ден, но са твърдо решени да се борят и да не се предават.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !