Дъщерята на Джони Деп на косъм от смъртта в Париж

24.11.2015 12:23 | Видян 1580 пъти

Дъщерята на Джони Деп на косъм от смъртта в Париж

Дъщерята на Джони Деп – Лили-Роуз била на косъм от смъртта по време на атентатите в Париж във фаталния петък 13-ти.

Актьорът тези дни призна, че 16-годишното му дете била във френската столица и се разминала с трагедията буквално за минути. Тогава тя била с приятелки на кафе в центъра на столицата, където се разигра кървавата драма. Но си тръгнала по-рано, тъй като й доскучало. И тогава адът се отприщил. „По улиците крещяха хора, имаше паника, беше ужасно“, споделя по-късно тя. Тя се заключва у дома и останала така до сутринта.

Джони обаче изпаднал в паника в мига, в който тя му се обадила, за да му каже, че е в Париж. “Направо изстинах от ужас, когато научих. Дори не предполагах, че е в Париж, мислех, че е с майка си. Не искам детето ми да преживява това отново. Не искам никой да преживява подобен кошмар“, заяви актьорът. Лили-Роуз е трябвало да остане в столицата за снимки за новата кампания на Chanel, на която е лице.

„Толкова бързо порасна. Направо съм потресен, как изведнъж се промени. Не искам да изпускам и един миг от живота й, след като веднъж вече едва не я загубих“, споделя още Деп. Преди 9 години, тя едва не умира, след като инфекция почти унищожава бъбреците й. Лекарите не дават никакви надежди, но по чудо малката Лили се оправя.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Няма коментари към тази новина !