Владо Пенев беден като църковна мишка

20.11.2015 15:01 | Видян 1823 пъти

Владо Пенев беден като църковна мишка

Владимир Пенев, бившият министър на кутлурата и любимец на зрителите от малкия екран с ролята си на комисар Попов от "Под прикритие", вероятно е единственият бивш политик, който не се е облажил покрай поста си поне с една общинска гарсониерка. Нещо повече - звездата на българския театър и кино не разполага с никаква недвижима собственост, става ясно от декларацията му в Сметната палата.
57-годишния актьор досега никога не е купувал къща или апартамент, а този, който в момента обитава, получил по наследствена линия. "Това наистина е така. Жилището ми е наследствено и аз нямам никаква собственост. В Сметната палата се учудиха, когато им занесох декларацията. Беше супер лесно да я попълня, тъй като де факто не притежавам нищо за деклариране", обяснява актьорът.
Истинската причина Владо Пенев да не инвестира в имоти и коли, всъщност е страстта му към пътешествията. Актьорът предпочита всичко, което изкара от театъра и от "Под прикритие", да харчи по пътувания, задължително извън Европа, тъй като Старият континент не го привлича като туристическа дестинация, споделя Уикенд.

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Коя трябва да е модел за подражание:...

Вляво: американският модел Кендъл Дженър по бански,...

Знам кой уби Тупак: Боксьорът Райън...

Миналият месец звездата на американския бокс Райън...

Няма коментари към тази новина !