Нелина: „Коко Динев е голямата любов на живота ми”

21.11.2008 09:10 | Видян 22237 пъти | Гласували 6

Нелина: „Коко Динев е голямата любов на живота ми”

Гост в късното петъчно издание на „Вечерното шоу на Азис” ще бъде изпълнителката на чалга хита „Бял мерцедес” – Нелина.
Попфолк дивата ще влезе в студиото на Василка с две различни обувки за кадем и ще признае пред водещата, че е влюбена.

На въпроса на Азис какъв секс прави любовникът на Нелина, тя ще заяви: „Дълъг и за сметка на това хубав”. Певицата ще скрие името на мъжа до себе си, но пък ще сподели, че е „интелигентен, забавен и с пари”.

В петъчния брой на вечерното шоу по ТВ2 Нелина ще признае, че не се срамува от песента, която я изтреля в челните позиции на фолк класациите преди години – „Бял мерцедес”. Певицата ще разкаже, че гаджето й от онова време Коко Динев нямал мерцедес, но впоследствие се сдобил с марковото возило.

„Коко Динев е голямата любов на живота ми! Няма такъв галантев ухажор като него!”, довери откровенно пред Азис попфолк примата на записа на шоуто. Нелина разказа, че по принцип е моногамна и никога не се е съмнявала, че Коко може да й изневерява. Толкова била влюбена в него, че до последно не забелязвала неща, които за другите били очевидни – забежките му с чужди жени. Певицата потвърди, че петгодишният й син Кристиян не е дете на популярния бизнесмен.

Типично в стила на петъчните издания на шоуто, като втори гост на диванчето при Азис ще седне „Мис дупе 2008” – Биляна Йотовска. Освен че ще разголи дупе, сексапилната собственичка на най-красивото sloggi у нас ще разкрие рецептата как се отглежда дупе шампион. Оказва се, че симпатичната дама спи до късно, тренира много и се храни здравословно. А нейният приятел, най-добрият културист в България - Митко Димитров, редовно масажира атрактивните прелести на миската. Победителката в конкурса за най-хубаво родно дупе - „Show me your sloggi 2008”, без притеснение споделя, че се е възползвала от услугите на пластичен хирург за корекция на носа и гърдите си.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Медии вече погребаха Чарлз: Пуснаха...

Редица руски и украински медии публикуваха новината за...

Принцовете Уилям и Хари възхваляват...

Принц Уилям похвали майка си Даяна, покойната принцеса...

Няма коментари към тази новина !