От Porsche обявиха: Пол Уокър е отговорен за собствената си смърт

17.11.2015 15:58 | Видян 1498 пъти

От Porsche обявиха: Пол Уокър е отговорен за собствената си смърт

От Porsche обявиха, че трагично загиналият Пол Уокър е отговорен за собствената си смърт. Звездата от „Бързи и яростни“ почина, вследствие на автомобилна катастрофа заради висока скорост на 30 ноември 2013 година.
В отговор на делото, заведено от дъщерята на актьора – Медоу Уокър, от автомобилната компания заявиха, че Пол е бил „запознат и опитен в шофирането на спортната кола 2005 Carrera GT“.
Сайтът TMZ разкрива още, че от изявлението на Porsche става ясно, че по колата, в която се е возил актьорът, е имало промени и не се е поддържала правилно.
Във фаталния ден зад волана на спортния автомобил седял близкият приятел на Уокър – Роджър Родас, който също загива на място.
В отговор на позицията на Porsche Медоу заяви, че е „жалко“ от компанията да „обвиняват жертвата“.
Дъщерята на холивудската звезда разказа още: „Противно на твърденията на Porsche, фактите са ясни: Пол е бил пътник в кола, която няма подходяща защита, предназначена за возещите се в нея“.
Наследничката на Уокър смята, че баща ѝ е изгорял жив, тъй като се е оказал в капан в горящата кола. Медоу споделя, че заради удара предпазният колан е изтласкал с голяма сила тялото на звездата и по този начин е счупил неговите ребра и таза му.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Сандвич с шуМка скоро във всеки граТ:...

Сандвич с шуМка скоро във всеки граТ: Фото на деня

Мърляво правене на пари: Кралското...

Меган Маркъл предизвиква „крясъци“ от Двореца заради...

Няма коментари към тази новина !