Ето кои 8 звезди влизат в "Биг Брадър Ол Старс"

16.11.2015 22:02 | Видян 2245 пъти

Ето кои 8 звезди влизат в

Първата звезда, която прекрачи прага на най-известната Къща в България е фолк певицата Десислава. Тя влезе точно в 20 часа. "Няма да правя неща, с които да си мисля, че непременно ще се харесам на хората отвън или на хората вътре. Просто ще бъда себе си и ще правя това, което чувствам. За мен е много важно да не изневерявам на себе си.", заяви блондинката.

Тя призна, че това с незнанието на столиците е тръгнало от нея. "Тогава разбрах, че Манхатън не е в Австралия", през смях разкри Деси.

Вторият участник в шоуто е бившият тв водещ Къци Вапцаров. "Смятам, че зрителите на Big Brother ме запомниха на първо място с „Къцамун", Фънки също беше измислил „Къцака", което пък ми звучеше японско, много готино. Той казваше: „Да отидем и да убием Кацака или да го обесим!", заяви Къцамун.

Вапцаров си спомни позорния момент от предишното му участие в риалитито, когато трябваше да посрещне холивудската силиконова звезда Памела Андерсън. Вместо да я вдигне на ръце и да я пренесе през пясъка, който беше насипан в двора на Къщата, Къци само подаде ръка на гостенката. "Честно да си призная, тогава ме досрамя. Ама сега, ако ми падне Памела Андерсън..", размечта се Къци. Той обеща в това издание на "ВИП брадър" да бъде по-сдържан и по-обран откъм емоции и солови изяви.

Съквартирант № 3 е Евгени Минчев. Светският лъв заяви, че негови са следните лафове и изказвания: „Някои хора твърдят, че са известни. То и Кинг Конг е известен, но е маймуна", „Характерът ми е благ като грозде, само понякога ферментира", „Който ме харесва, да си вдигне ръката. Който не ме, да си вдигне стандарта".

Четвъртият участник е Ваня Червенкова. "Аз отново съм Желязната лейди. Аз съм характер, който ако загубя 3-4 битки, мога да си го позволя, но войната никога няма да я дам. Войната винаги я печеля аз!", заяви бизнес дамата.

С голяма заявка влезе петият участник - Борислав Аатанасов от "Къртицата". "Да поговорим малко за секс! Смятам, че имам доста добри физически дадености и първоначално жените изпитват тази потребност да ме консумират. Благодарен съм на Господ, че ми е дал толкова много, за да имам това предимство пред останалите мъже", заяви Боби.

Съквартирант №6 е е певицата Йоана, която зрителите познават от "ВИП Брадър" 2013. "Аз мисля, че зрителите ме запомниха с чувството ми за хумор; със смешките, които правех в Къщата; много танцувах. Най-хубавите ми моменти в Къщата бяха, когато Ваня Червенкова депилираше лицето ми. Мисля, че щях да умра! Такава болка не съм изпитвала през живота си!", заяви блондинката, която сега се изявява в сферата на ресторантския бизнес.

Седмият участник в "Биг Брадър Ол Старс" е журналистката Соня Култуклиева, позната от участието й във ВИП сезона през 2012 година. Тогава тя бе първата изгонена. "Известна съм с това, че не цепя басма на никого. Не ме е страх да влизам в битки с най-силните на деня. Последно време се изкушавам да вляза в политиката. Защо пък не?! Само да не прозвуча като Луна!", заяви при влизането си Соня.

Последният съквартирант №8 е победителят от "Сървайвър" Ваня Джаферович! "Най-важното в едно риалити е да се абстрахираш от емоциите, да не се влияеш какво е казал един или друг. Или да съжаляваш, че си наранил някой. Дори да е така, трябва да съжаляваш след предаването. По време на предаването няма емоция. За да стигнеш до върха трябва да газиш", заяви на влизане в Къщата Ваня.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Принц Уилям отчаяно се нуждае от брат...

Докато носи тежестта на шокиращата диагноза рак на...

Защо Кейт не даде на Уилям да седне...

Новината, че Кейт е била диагностицирана с рак и е...

Няма коментари към тази новина !