Станка Златева: „Нямам време за личен живот”

20.11.2008 14:15 | Видян 4508 пъти | Гласували 1

Станка Златева: „Нямам време за личен живот”

Специален гост на „Вечерното шоу на Азис” днес, 20 ноември, ще бъде трикратната световна и трикратна европейска шампионка по борба – Станка Златева.

Станка ще признае пред водещите, че съвсем случайно се ориентирала към борбата след като в спортното училище тренирала модерен петобой. Родителите на златното момиче не били никак съгласни дъщеря им да се занимава с този по тяхно мнение мъжки спорт, затова тя първоначално криела истината от тях.

На въпроса на Васко дали си има приятел, Станка сурово ще възкликне: „Нямам време за личен живот”. Според световната шампионка спортните и личните успехи не вървят ръка за ръка. Любим човек до нея би означавало ангажимент и внимание, които тя не може да си позволи. „Няма кой да ме чака с тези лагери. Не е вярно, че треньорът ми забранява да имам връзка!”, категорично заяви Станка Златева пред Азис на записа на шоуто вчера вечер. 

Станка сподели, че личният й треньор е едновременно приятел, който се грижи за нея и баща. По нейно мнение, ако не е той, то тя няма да успява да печели медали. Златната ни боркиня довери, че заедно с наставника си ходят по дискотеки и се забавляват.

„Пресилиха го, изкараха нещата, че едва ли не треньорът ми ме пребива, а не е така!”, коментира деликатната случка от Олимпиадата в Пекин Златка. „Просто той като треньор трябваше да ме изкара от ситуацията на притеснение по някакъв начин”, допълни тя. Най-добрата жена по борба на планетата сподели пред водещите на „Вечерното шоу на Азис”, че е решила с парите от последната титла да си купи апартамент.

За финал Станка Златева не пропусна да покаже на Василка любимата си поза в борбата. Видимо разположена и с шеговит тон, тя подробно й обясни как точно се застава при партер.

„Ако реша да пробия във фолка, бих инвестирала в себе си като си сложа силикон”,  отговори Станка на един от въпросите в рубриката „20 лева за 20 секунди”.
„Искам да продължа и на следващата олимпиада и да си свърша работата! Надявам се на още злато!”, заяви уверено световната ни шампионка в студиото на Азис.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

29 млн. от хазната за клана на министър

28 590 170 млн. лв. са усвоили фирмите на бащата на...

Кали напусна Пайнер

Кали отключи хашимото, призна самата тя в онлайн варианта...

Няма коментари към тази новина !