Джино е големият победител във "ВИП Брадър"!

13.11.2015 23:01 | Видян 3478 пъти | Гласували 1

Джино е големият победител във

Бизнесменът Джино Бианкалана е големият победител в тазгодишния сезон на риалитито "ВИП Брадър". На финала българинът, който живее в Чикаго, спечели битката с актрисата Ернестина Шинова. Така след два месеца в къщата на Големия брат богаташът грабна приза "Любима звезда на България".Джино влезе в шоуто като никому непознат персонаж. Това, с което той бе известен в светските среди у нас, е, че е бил годеник на чалга фурията Джена. В къщата миионерският син се прояви като изключителен джентълмен, съобразителен и истински приятел с всеки от съквартирантите.

Съмнения за измама помрачиха големия финал на "ВИП Брадър". За изненада на всички победител стана Джино, когото доскоро никой не познаваше. Той измести от първото място Ернестина Шинова, сочена още от самото начало за най-силния претендент за победата.

Джино беше много харесван и в Къщата, и от зрителите заради доброто си възпитание. Въпреки това обаче никой не го слагаше в сметките за победа. "Аз взех от шоуто, каквото можах. Аз наистина съм победител! Аз наистина искам Ернестина да спечели!", каза Джино секунди преди финала, призовавайки зрителите да гласуват за конкурентката му. Но въпреки това спечели.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

JLo без грим и прическа на МетГала:...

JLo без грим и прическа на МетГала: Нова мода

Комедийното шоу Кой да знае се...

Предаването стартира със специален двучасов епизод на...

Няма коментари към тази новина !