Галена заживя в апартамента на Домусчиев

12.11.2015 13:13 | Видян 3747 пъти

Галена заживя в апартамента на Домусчиев

Популярната фолк изпълнителка Галена е броила 300 000 лева за апартамент от 110 квадрата в жилищния комплекс „Есте” в столичния квартал „Изток”, стопанисван от братята Кирил и Георги Домусчиеви.

Жилището е записано на името на Галена, която ще живее сама в апартамента. Това окончателно потвърждава мълвата, че певицата е разделена с вафления бос Галин Атанасов. Според клюката в попфолк средите,

Галена е скъсала с Галин заради популярен футболен бос, пише „Уикенд“. По всяка вероятност чалга звездата ще се нанесе в новото си жилище след Нова година, тъй като в момента тече ремонт в апартамента. Галена е поръчала мебели от Италия, като изисквала банята й да бъде разрушена и да бъде изградена отново с плочки на „Версаче”. Според груби сметки певицата ще брои минимум 200 000 лева, за да обзаведе по свой вкус жилището.

Засега не е известно дали синът на певицата Стефан ще живее с майка си, или ще остане при баща си. 7-годишния малчуган е първолак във великотърновското училище „Бачо Киро” и едва ли татко му ще позволи детето да бъде преместено през зимната ваканция.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Защо лошите в киното се превърнаха в...

Замисляли ли сте се върху идеята за подкрепянето на...

Тайните за красота на турските актриси

Вечно младежкият външен вид на Неслихан Атагюл на пръв...

Няма коментари към тази новина !