Глория станала истинска тигрица в леглото

01.11.2015 11:44 | Видян 2967 пъти | Гласували 1

Глория станала истинска тигрица в леглото

Глория е станала истинска тигрица в леглото. Прогресът в креватните ѝ умения се дължал на заниманията с йога. Индийските пози, който овладяла, й вършели чудесна работа и под чаршафите, пише столичен вестник.
Глория била майсторка дори на най-трудните йога упражнения – „лодка”, „воин” и „скакалец”. Тях ги репетирала по половин час всяка сутрин, а после заставала на челна стойка и медитирала.

"Станала съм същинска виртуозка! Мъжете не могат да ме нахвалят. И преди бях страхотна, но сега съм богиня”, споделила с приятелки певицата. Имало обаче и един недостатък - не можела да се отърве от мераклии, които щом веднъж опитат уменията й, вече са готови всеки ден да повтарят упражненията.

Поддържана форма на Гло се дължи не само на йогата, но и на тениса. Певицата продължава да ходи периодично и на гладолечение при д-р Емилова.

Пред познатите си признавала, че никак не й е лесно да се лишава от храна, но нямала друг избор, защото не искала да надебелее като при бременността си. Сега, след концерта си в зала 1 на НДК, Глория отново била вирнала носа и възвърнала самочувствието си.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Сериалът Тревожност с награда...

Дни преди официалната му телевизионна премиера – на 29...

Почина легендарната британска актриса...

На 89 години почина една от гранддамите на британското...

Няма коментари към тази новина !