Диана Дафова на 8-о място в американския топ 100

19.11.2008 11:12 | Видян 3921 пъти | Гласували 1

Диана Дафова на 8-о място в американския топ 100

Българската певица Диана Дафова стигна до 8-о място с песента One World в музикалната класация на New Age Reporter в Америка.

Песента е композирана от певицата по текст, написан от нея и Робърт Фрай, и е част от последния й албум Charisma – One World in song.

New Аge Рeporter е музикален сайт, посветен изцяло на течението New Age в музикалната индустрия. В този стил попадат и изпълнители като Vangelis, Enigma, Enya.

В албума красивата изпълнителка влага цялото си творческо и музикално дарование, за да отправи духовно послание към човечеството за мъдростта, произлизаща от живота и философията, за любовта – началото на всички начала, и за силата на доброто – ценности, които са еднакво значими навсякъде по света. Албумът се разпространява в повече от 25 страни, като в Холандия е отличен с приз „Албум на седмицата“ през месец октомври.

Една от песните в него – Taliesin, спечели първа награда в категорията World и трета награда (от общо 15 категории) в конкурса за композиция в USA Songwriting Competition 2000.

Charisma – One World in song („Каризма – Един свят в песен“) може да бъде намерен от 2 септември във всички най-големи магазини в САЩ, включително и в известните вериги BARNES AND NOBLE и Borders-USA.

Той се разпространява в Европа, Азия и на територията на цяла Северна Америка.

През месец май тази година изпълнителката подписа договор с американската музикална компания KRB Music, която е една от водещите независими компании в музикалната индустрия. Чрез нея музиката на емблематични изпълнители като легендата Уили Нелсън, Джеймс Браун, Рей Чарлс, Чък Бери, Литъл Ричард, Франк Синатра, Кони Франсис, Арета Франклин, Лучано Павароти и др. e достигнала до милиони почиттели на музиката. „

Снимка: http://www.dyana-dafova.com/

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Имам много пари, защото плащам добри...

Аз не плащам добри заплати, защото имам много пари. Аз...

Ивет Лалова роди първото си дете

Лекоатлетката Ивет Лалова-Колио стана майка за първи...

Няма коментари към тази новина !