Ели Гигова: Искам бебе!

25.10.2015 11:32 | Видян 2928 пъти

Ели Гигова: Искам бебе!

В плана за следващата петилетка, който си е начертала Ели Гигова, на първо място е поставила създаване на семейство и деца. Дъщерята на олигарха Николай Гигов е решила вече да се съсредоточи върху развитието на личния си живот, тъй като годините си минават, а досега е била истинска кариеристка. Промяната на приоритетите на Ели настъпила преди няколко месеца, когато журналистката за пореден път се убедила, че няма нищо по-хубаво от едно малко гушкащо бебе.
 
Гигова била поканена на кръщене и тогава водещата буквално не се отлепила от мъничето, което се чувствало чудесно в прегръдките й. Тогава Ели получила просветлението, че вече й е време да има свое.
 
Красавицата за пръв път изпитала толкова силен майчински порив и била готова да промени живота си коренно и да загърби женската си суетност, загубвайки идеалните си мерки. Вълнувало я само как да стане час по-скоро щастлив родител, пише „Уикенд”. „Живот и здраве, това ще се случи някой ден”, с нескрит трепет казвала журналистката.
Големият проблем пред Ели бил мъжът, на когото да роди наследници. Гигова била много капризна в избора си на гаджета и нито един от многото й обожатели не заслужавал да бъде баща на децата й.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Няма коментари към тази новина !