Изненада! Ивайла Бакалова отвори трето око

24.10.2015 12:46 | Видян 2597 пъти

 Изненада! Ивайла Бакалова отвори трето око

Ивайла Бакалова вече гледа на света и с трето око. Бившата миска толкова е задобряла в астрологията, че е успяла да събере ВИП клиентела като врачка. Тя се хвали, че умее да предсказва бъдещето и да чете миналото като в отворена книга, но е избрала да го прави само за отбран кръг близки.

Макар да твърди, че не е типичната врачка, Ивайла Бакалова се хвали, че пред вратата й се тълпят политици, бизнесмени и дори олигарси, за да им прави хороскопи. Звездите й говорели за тайните от тяхното минало и подсказвали какво ще им се случи в бъдеще, пише „Всеки ден”.

Разликата й с другите гледачки била, че тя не говорела само добро, а не спестявала и лошото, което очаква нейните клиенти. Затова с нея се съветвали големи клечки, преди да вземат важни решения за личния живот и бизнеса си.

„Често се шокирам от реакциите на хората, като им кажа какво виждам“, споделяла е Ивайла. Миската от Варна била толкова напред с материала, че успяла да накара и най-големите неверници да й повярват със сбъднали предсказания.

Славата й вече се носела не само на родна земя, но и в Дубай, където живее в момента. Там я посещавали едни от най-богатите хора в света. Тя се запознала с тях покрай бизнеса си с недвижими имоти, но не пропускала да им предложи и допълнителните си услуги като гледачка.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Няма коментари към тази новина !