Преслава се върна заради Гъмов

21.10.2015 09:47 | Видян 3277 пъти | Гласували 1

 Преслава се върна заради Гъмов

Станимир Гъмов едва дочака Преслава да прекрачи отново прага на Къщата на „ВИП Брадър" за да се лепне за нея. Актьорът е здраво хлътнал по фолк дивата и не може да прикрие това от останалите съквартиранти. Когато тя се появи отново в шоуто, той буквално изгуби ума и дума, а очите му се насълзиха.

Хора от екипа на шоуто издадоха пред „Всеки ден", че Гъмов не можел да откъсне поглед от красивата певица и едва се въздържал да не я награби и разцелува. Както нашия вестник пръв писа, Преслава и Станимир консумираха страстта помежду си преди седмица в гримьорната на Столичния куклен театър при едно от излизанията на Гъмов от шоуто „ВИП Брадър". Сега двамата са щастливи, че са отново заедно, а виповете само им се подсмихват, виждайки искрите, които прехвърчат между тях.

„Повече от ясно е, че не са си безразлични. Ще видим какво ще излезе между тях", коментират в медийните среди. Именно след като „Всеки ден" разкри за интимната близост между певицата и комика, продуцентите решиха на всяка цена да вкарат Преслава в Къщата. За целта й е платен доста солиден хонорар.

Наш източник разкри, че изпълнителката се тресе от суеверие и преди да влезе отново в Къщата е посетила известна пловдивска врачка. Топ звездата на „Пайнер" е прибегнала до услугите на магьосницата, защото искала да знае какво я очаква, но най-вече дали й е писано да има връзка с актьора Станимир Гъмов.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Имам много пари, защото плащам добри...

Аз не плащам добри заплати, защото имам много пари. Аз...

Ивет Лалова роди първото си дете

Лекоатлетката Ивет Лалова-Колио стана майка за първи...

Няма коментари към тази новина !