Малина ошушкала със 120 бона свой обожател

20.10.2015 14:30 | Видян 1211 пъти

Малина ошушкала със 120 бона свой обожател

Когато си се изчерпал и вече няма какво ново да сътвориш, по-добре не прави нищо. Този съвет дадоха фолк маниаци към певицата Малина, която клонира музикален проект на Галена срещу огромна сума.


Пайнерката, която наближава 50-ака, представи преди 5 дни нов музикален проект, носещ заглавието „При теб ми е сърцето“. Видеото към песента е струвало на Малина 100 000 лв. и е дело на същия режисьор, който направи видеото на Галена към „Хавана тропикана“.

Дори танците на ловчанлийката в проекта й изглеждат досущ като онези на по-младата й колежка. Музиката и аранжиментът към песента пък са дело на Кости, а някои фенове дори намират сходства с „Хавана тропикана“ и в самото звучене, не само в клипа.

А откъде Малина извади 120 000 лв., за да напомни за себе си? Из фолк средите се шушука, че състоятелен мъж обгрижва капризите на звездата, включително и желанието й да отложи музикалната си пенсия.

Излиза, обаче, че тези пари са хвърлени на вятъра, тъй като за 5 дни колегите на 48-годишната изпълнителка правят милиони гледания на парчетата си в YouTube, докато „При теб ми е сърцето“ не се радва на особен интерес.

Източник: blitz.bg

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Excelsior Victoria: легендата на Соренто

Гранд хотел Excelsior Victoria е символът на Соренто не...

Новото поколение хоби-готвачи...

След по-малко от седмица на кулинарната арена на...

Няма коментари към тази новина !