Майката на Бербатов мечате за внуци близнаци

18.11.2008 13:20 | Видян 6970 пъти | Гласували 1

Майката на Бербатов мечате за внуци близнаци

Специален гост във „Вечерното шоу на Азис” на 18 ноември ще бъде майката на футболиста Димитър Бербатов – Маргарита.  По време на снимките на шоуто Василка не пропусна да изрази възторга си от външия вид на Маргарита Бербатова. „Изглеждам добре, защото спя достатъчно, не пия кафе и алкохол и не пуша”, довери разковничето на младостта тя.

Според водещия на „Вечерното шоу на Азис” не е нужно майката на Бербатов да работи, тя трябва да пътува по света и да си почива. „Не мога по цял ден да обикалям кафенетата и да ходя на маникюр. Аз съм медицинска сестра и това е моето призвание. Искам да работя!”, сподели Маргарита Бербатова, като едновременно не скри, че не би могла да се издържа сама без финансовата помощ на сина си. Звездната майка довери, че Митко я е оставил сама да избира подаръците си.
Като деца и двамата й сина били много луди, затова тя възпитателно ги шамаросвала. Тъй като Маргарита е хандбалистка, а съпругът й футболист, неизбежно било децата им да не се занимават със спорт. Бащата на Димитър Бербатов бил този, който първи го завел на стадиона, оттгогава датира и влечението на големия футболист към топката.

Пред Азис Маргарита разказа, че синовете й не споделяли с нея тайните си. „Не зная нищо за приятелката на Митко, не я познавам. Когато той реши, че това ще бъде жената на неговия живот, ще ми я представи”, заяви красивата благоевградчанка. „Изглеждам властна, но не съм такава. Всички ми изграждат някакъв грешен образ на цербер, но аз съм много чувствителен човек и никога не съм властвала над децата си”, искрено довери пред водещата на вечерното шоу майката на Бербатов. Тя е категорична, че човек сам избира своя спътник в живота, като сподели, че никога не се е бъркала в личните отношения на по-малкия си син, който вече е женен.

„Аз съм му най-големият фен, когато започне мача съм в прдестартова треска, винаги, когато следя мачовете на Митко пулса ми е 150-200”,  разказва Маргарита Бербатова.
Тя обичала да гледа мачовете на сина си сама, облечена с фланелка на Митко или с шапка за кадем. Майката на популярния футболист с болка споделя, че го виждала съвсем за кратко, когато си е в България. „Той си идва за един час в Благоевград, винаги добре нахранил се”, разказва тя. Любимите ястия на Митко са мусаката и българската лютеница, а първата думичка, която произнесъл като бебе била „баба”. Футболистът се обръщал към майка си по име – Марго, а тя от своя страна му казвала Митя. Известната майка сподели, че най-голямата й мечта е да има внуци близнаци, тъй като и нейният баща бил близнак.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Медии вече погребаха Чарлз: Пуснаха...

Редица руски и украински медии публикуваха новината за...

Принцовете Уилям и Хари възхваляват...

Принц Уилям похвали майка си Даяна, покойната принцеса...

Няма коментари към тази новина !