Стаси Кара представя ексклузивно Клайв Оуен

14.10.2015 11:38 | Видян 1548 пъти

Стаси Кара представя ексклузивно Клайв Оуен

Тази събота от 18.00 часа в предаването “Като на кино” по bTV Cinema Стаси Кара ще ни срещне със звездата от филмите  “Отблизо” и “Човек отвътре” Клайв Оуен. Британският актьор ще разкаже на водещата всичко около новия сезон на хитовия си телевизионен сериал “Хирургът”, както и за пътя си към Холивуд и за това как пази семейството си от медийното внимание.
 
Стаси Кара ще ни срещне отблизо с още една холивудска звезда – австралийската актриса Миа Вашиковска, позната ни от последната версия на филма “Алиса в страната на чудесата”.

Миа е и в главната роля на последната лента на култовия режисьор Гилермо Дел Торо “Пурпурният връх”. Освен двете холивудски звезди, в предаването в събота ще можете да видите и срещата на водещата с френския актьор Мелвил Пупо, който участва в последния филм на Камен Калев “С лице надолу”.

Ще проследим и премиерите на седмицата, където ще видим екшън звездата Вин Дизел в ролята на ловец на вещици. Гости в студиото ще бъдат режисьора Андрей Андонов и актрисата Силвия Петкова, които ще разкрият подробности около новата българска драма “Никой”.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Мадона счупи рекорд и събра 1.6М души...

Безплатното шоу на Мадона в Рио де Жанейро привлече...

Кирил Домусчиев продаде поръчковата...

Един от най-богатите българи продаде суперяхтата си....

Няма коментари към тази новина !