Моника сe крила в тоалетна на столичен мол от страх от Анелия!

29.09.2015 17:10 | Видян 3546 пъти

Моника сe крила в тоалетна на столичен мол от страх от Анелия!

Скандалната моделка Моника Валериева изпадала в истински ужас от възможността да се засече очи в очи с певицата Анелия, пише hotarena.

Въпреки че в къщата на ВИП Брадър Мона се хвали как била приятелка с певицата, оборвайки твърденията на Люси, че всъщност Анелия не може да я понася, истината е много по-различна от представената от дупнишката псевдозвезда.

За това говори случка, станала миналата година в столичен мол. Валериева отишла на шопинг с приятелки, но за нейна зла участ същото там правила и Анелия. Моника успяла да я види отдалеч и за малко да получи поредната си паник атака.

Със спринт изтичала до тоалетната на мола, преди звездата на "Пайнер" да я приближи в опасна близост.

Крила се вътре близо 15 мин, докато хем се успокои, хем Анелия се отдалечи на безопасно разстояние, като приятелките й останали извън тоалетната я осведомявали по телефона за дистанцията между нея и Анелия. Разбира се, Моника никога няма да признае във ВИП Брадър за срамната случка, но това не и пречи да продължава нагло да лъже за "приятелството й с Анелия".

Преди да влезне във ВИП Брадър, Мона призна за авантюрите си като коментира, че всъщност тя не е виновна, че обвързани мъже искали да спят с нея.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Мога да кажа Не! на 12 езика. За...

Мога да кажа "Не!" на 12 езика. За жените това е...

Соня Йончева ще пее във Виенската...

"Нямам търпение да се обединим отново с Малкълм Мартино,...

Няма коментари към тази новина !