„Живот на педал” - автобиографията на Евгени Минчев

14.11.2008 11:45 | Видян 7593 пъти | Гласували 1

„Живот на педал” - автобиографията на Евгени Минчев

Тази неделя “Нешоуто на Нед” по GTV ще бъде доста изтънчено (доколкото е възможно, разбира се), защото на гости ще бъде паркетният лъв Евгени Минчев. Оказа се, че Евгени живее в Лондон 10 дни в месеца и пазарува основно там. Противно на всеобщите очаквания, не се вози в първа класа в самолетите, защото според него нямало особена разлика.

Мъжът с една от най-екстравагантните прически у нас категорично заяви, че той е автор на първата официално издадена автобиография в България. Спрял се на обем от 64 страници, защото, ако не се спрял навреме с писането, щял да я направи 69 и после трябвало да обяснява. Освен това е решил да издаде и продължение, което ще кръсти със звучното ‘’Живот на педал’’. Относно биографията на Азис каза, че не стига че друг му я е написал, ами и сам си я издал.
 
Евгени не пропусна да се похвали пред Нед и зрителите на GTV с парфюм, който правели специално за него и само той в света можел да го притежава.

Паркетният лъв призна и че са му плащали, за да вкара жени във висшата класа. Имало и такива, на които отказвал да прави ПР. Той можел да направи някой известен, но когато тази известност била самоцелна, нямало какво да се прави.
Най-зле според него се обличат Глория, Ивана, Есил Дюран. За Ивана той сподели, че е най-точната мадама.

Освен Евгени Минчев ще видите и как се забавляват Нед, DJ Зюмбюл Силвестарс и Цецо Елвиса. Те се опитаха да проверят могат ли да се свалят мацки с розов кадилак. Натовариха се в него и се разходиха по софийските улици, опитаха се и да качат някои хора, за да ги повозят и да си поприказват и с тях.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Холивудското приключение на Мария...

Стартът на холивудското приключение на Мария Бакалова не...

Мик Джагър отбеляза края на локдауна...

Рок легендата Мик Джагър отпразнува края на локдауна в...

Няма коментари към тази новина !

*}